Before Dinner Drinks
- yleensä kuivia tai vähän sokeria sisältäviä- ei alkoholipitoisuudeltaan väkeviä
- toimivat ruokahalun herättäjinä
Aromaattiset cocktailit

Martinit
- perusalkoholi gin/votka- maun muuttaja vermutti
esimerkiksi. Vodka Martini
- 1 kpl Oliivi
- 3 cl Vodka
- 1 c Vermutti (kuiva)
- Laita ravistimeen jäitä, lisää ainekset ja hämmennä.
- Siivilöi juoma cocktaillasiin ja lisää lasiin hammastikkuun kiinnitetty oliivi.
Manhattanit

- perusalkoholi bourbonviski
- maun muuttajana vermutti ja angustura
esimerkiksi. Sweet Manhattan
- 2 cl Vermutti (Punainen)
- 3 cl Whisky (bourbon)
- 1 dash Angostura Aromatic Bitter
- Laita sekoituslasiin jäitä, lisää bourbon viski, makea
- punainen vermutti sekä angostuura ja hämmennä hyvin.
- Siivilöi juoma jäähdytettyyn cocktaillasiin ja lisää kirsikka koristeeksi.

esimerkiksi. Negroni
- 2 cl Gin
- 2 cl Campari Bitter
- 2 cl Vermutti (Punainen)
- Laita sekoituslasiin muutama jääpala tai murskattua jäätä,
- lisää ainesosat ja hämmennä.Käytä punaista (Rosso),
- makeaa vermuttia. Siivilöi juoma jäähdytettyyn
- cocktaillasiin ja koristele sitruunan kuorella tai
- appelsiiniviipaleella.
Keskipitkät vähän sokeria sisältävät aperitiivit
Kuohuviinicoctailit

esimerkiksi. Champagne Cocktail
- 8 cl Kuohuviini
- 1 Sokeripala
- 5 tippaa Angostura Aromatic Bitter
- Kostuta sokeripala muutamalla tipalla angostuuraa ja
- laita se kuohuviinilasin pohjalle. Täytä lasi jäähdytetyllä
- kuohuviinillä tai samppanjalla.
- Halutessasi koristele juoma sitruunan kuorella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti